Barbicid og hovedlus

Barbicid og hovedlus

Hvis du nogensinde har trådt inde i en frisørsalon, har du sandsynligvis set de klare vaser af blågrøn væske, der sidder oven på hver haircutting station og spekulerede på, hvad det var. Du har sikkert også set din frisør at tage en kam eller børste ud af løsningen eller sætte den tilbage efter at have brugt den på hovedet. Hvad du måske ikke har vidst er, at denne blå løsning spiller en vigtig rolle for at holde dit hår og hovedbunden sund og lus fri.

Definition

Barbicide er en desinficeringsløsning af hospitalsgrad, som hårsaloner normalt bruger til at rense deres stylingredskaber. Det dræber svampe, vira og andre bakterier og patogener. Det dræber også lus. Hovedlus er eksterne parasitter, mest almindelige blandt skolebørn, der bor i håret og hovedet af de smittede.

rolle

Saloner har ikke råd til at bruge en børste, kam eller hairclip en gang og derefter bortskaffe den, men når de beskæftiger sig med mange klienter på en enkelt dag, skal de sikre, at patogener, der bæres af en person på håret og hovedbunden, herunder lus, gør slutter ikke på en anden klient via flere brugsværktøjer. Det er her, hvor Barbicide kommer ind. Frisører dypper deres stylingværktøjer i opløsningen for at desinficere det og dræbe eventuelle organismer, der kan være til stede.

Fungere

Selv tanken om hovedlus gør mange mennesker tvunget til at kløe. Fordi du aldrig ved, når du træder ind i en salon, om personen tjente før du havde lus, tjener salons brug af Barbicide som en forsikring til kunderne. Det viser en salons "forståelse og engagement i at bruge salonværktøjer, som er blevet desinficeret, hvilket minimerer risikoen for krydsinfektion fra en klient til den næste", noterer sig Hair Products-hjemmesiden.

Fordele

Barbicid er godkendt til brug af Environmental Protection Agency. Selv om dets effektivitet ved at dræbe lus aldrig er blevet testet specifikt, er det almindeligt praksis blandt saloner at bruge løsningen til at dræbe lus og nits, der ender i stylingsværktøjer efter kontakt med lederen af ​​en person, der har lus. Derudover kan redskaber, der er kommet i kontakt med hovedlus, efterlades i opløsningen i flere timer for at sikre fuldstændig desinfektion uden at forårsage rustning.

Overvejelser

Mens Barbicide vil dræbe lus og lusseæg, der slutter på børster og kamme, er det ikke godkendt til brug direkte på dit hoved. Forsøg derfor ikke at udrydde en lice-angreb ved at suge dit hår i opløsningen. Der er mange sikre, over-the-counter lice medicin, der vil gøre jobbet.

Del:
Kommentarer