Ballerina te og vægttab

Ballerina te og vægttab

"Ballerina" te er en grøn te markedsført som "3 Ballerina te." Selv om det fremmes som et vægttab produkt, er vægttab en bivirkning af sin virkelige funktion som et diuretikum og afføringsmiddel. Dens naturlige ingredienser afgifter kroppen, og på grund af teens resulterende hurtige kolonrensende virkning bliver flere kalorier ofte brændt end forbrugt. Vægten tabt ved at drikke denne te er for det meste vandvægt. Te kan købes på flere internetsider, herunder asiachi, shopping og target.

Fakta

De aktive ingredienser i 3 Ballerina te er Cassia Angustifolia (Senna) og Malva Verticellata (Chinese Mallow). Senna er et stimulerende middel, der virker som et katartisk afføringsmiddel, og er en fremragende urt til dem, der lider af forstoppelse, oppustethed og gas. Det er den vigtigste ingrediens i det velkendte afføringsmiddel Ex-Lax. Kinesisk Mallow er et diuretisk og antiinflammatorisk middel til behandling af urinvejsinfektioner, overdreven slim og gastritis. I større mængder fungerer Chinese Mallow også som afføringsmiddel. Ingen af ​​disse ingredienser er appetitundertrykkende midler, og der er intet tegn på, at det er affektivt i fedt tab. 3 Ballerina Te, som i de fleste te, indeholder også catechin polyphenoler, antioxidanter, der ødelægger frie radikaler og også sænker aldringsprocessen.

Historie

Oprindelsen af ​​denne urtet kommer fra en opskrift skrevet i en kinesisk medicinbog af 16. århundrede kinesisk plantelæge Lee Sze-Zhen. Den aktive ingrediens Senna bruges til forstoppelse. Kinesisk Mallow er vokset i Kina i mere end 2.500 år. Dens blade bruges i te til at berolige fordøjelsessystemet, berolige ondt i halsen og bronchiale membraner. Lee kombineret Senna med kinesisk Mallow at producere en te, der renset tarmene og urinvejen.

Dosering

Fordi fordøjelsessystemerne er forskellige, skal du først tage 3 Ballerina-te i små mængder og gradvist øge styrke og mængder, mens du opretholder tolerance. En god start styrke formel er 2 kopper kogende vand hældes over en tepose, gennemsyret i to til tre minutter. Hvis det er for stærkt, skal du tilføje mere vand. Har ikke mere end to kopper om dagen. Efter en uge reduceres mængden af ​​vand med 1 kop hældt over en tepose. Drikke tre gange om dagen efter måltiderne. Drik ikke mere end tre kopper dagligt.

Fordele

3 Ballerina Tea lindrer forstoppelse, irritabel tarmsyndrom og andre gastriske ubehag som opblødning, gas, bøjning og udtalt mave. Fabrikanten hævder, at det er sundere end receptpligtige suppositorier, fordi det ikke har kemiske tilsætningsstoffer eller koffein og kan hjælpe med at redde forlegenhed af en tur til hospitalet for manuel udvisning. Fordi 3 Ballerina Tea er en purgativ, er vægttab et biprodukt af dets afføringsmiddel og diuretiske virkninger.

Advarsler

Kontakt din sundhedspleje, før du drikker 3 Ballerina te, hvis du har tarmproblemer eller lider af Crohns sygdom eller ulcerøs colitis. Børn, ældre og gravide eller ammende kvinder bør ikke drikke 3 Ballerina te. På grund af dets vanddrivende og afføringsmæssige påvirkning kan 3 Ballerina Tea nedsætte kaliumniveauet i kroppen. Allergiske reaktioner kan omfatte vejrtrækningsbesvær, ansigts hævelse eller elveblest. Langvarig brug kan forårsage afhængighed, kronisk diarré eller alvorlig forstoppelse efter forstoppelse, ophobning af fingre eller tæer og kramper i maven.

Del:
Kommentarer