Badmintonboremaskiner til børn

Badmintonboremaskiner til børn

Når du lærer børn at spille badminton, begynder du med en individuel aktivitet, som f.eks. Solo rally øvelsen, så hver har mulighed for at fokusere på at forbedre sin egen koordinering og færdighed. Tilføj i partner- og gruppearrækker, som par-øvelsesboringen; døgnet rundt spillet; og det klare rallybor, for at tilføje et element af konkurrence og kommunikation, samt at hjælpe hvert barn med at forbedre sin evne til at reagere.

Solo Rally Drill

For at hjælpe hvert barn til at føle sig godt tilpas med en racket og for at forbedre sin hånd-øje koordinering, begynde med solo rally øvelsen. Hvert barn har sin egen racket og praksis volleying en shuttlecock, rammer den omkring tre meter høj i luften i 30 sekunder. For det første gør hun boret med håndfladen vendt opad, så med håndfladen vendt nedad, og endelig skiftende håndflade og palme med hvert slag.

Pair Practice Shot Drill

Paret praksis skudt bor med fortsætte med at hjælpe med at opbygge koordination og også forbedre reaktionstiden. Bryd børn i par. Få hvert par børn ansigt og stå omkring fem meter væk fra hinanden. De to børn praktiserer volleying skyttelbussen frem og tilbage. Få dem til at begynde med at praktisere forhånden, så backhanden. De holder øje med, hvor mange fuldkaster de med held kan fuldføre i en række og løbende forsøger at slå deres egen score. Hvis du har flere par børn, kan borren struktureres som en sjov konkurrence.

Runde uret spil

Når man leder efter en boremaskine, der omfatter en stor gruppe, er døgnet rundt et ideelt valg. Alle børn står i en cirkel, hver med sin egen racket, undtagen et barn, også med en racket, der står i cirkelens centrum. Spilleren i midten rammer shuttle til en af ​​børnene rundt om cirklen. Hvert barn rundt om cirklen rammer det tilbage til spilleren i centrum, som derefter rammer det til det næste barn rundt om cirklen. Målet er at gøre det hele vejen rundt om cirklen uden at pendlen falder. Hvis du har at gøre med spillere, der er begyndere, overveje at give hvert barn i centrum tre liv, så alle får en chance i centrumpositionen. Når pendulet falder tre gange, bevæger hun sig til cirklen, og et andet barn tager sit sted i midten.

Clear Rally Drill

Den klare rallyboremaskine er en udfordrende aktivitet, der er ideel til ældre eller mere kvalificerede børn. Et hold står ved en basislinje, mens det andet hold ligger på den modsatte basislinie. En spiller fra hvert hold træder på banen. Man rammer shuttle over nettet til den anden spiller, som derefter rammer et afkast. Efter at hver spiller er kommet til den modsatte side, skal han løbe til slutningen af ​​hans holds linje, da hans holdkammerat løber på banen for at lave et spil på det næste afkast. Målet er at holde rallyet så længe som muligt.

Del:
Kommentarer