B16-fordele

B16-fordele

Indledningsvis kaldet vitamin B16 eller i nogle kilder B15 er produktets foretrukne navn dimethylglycin eller DMG. Strengt taget er det ikke et vitamin, som er defineret som nødvendigt for menneskekropsfunktioner, og er mere korrekt klassificeret som et kosttilskud. Kemisk er det medlem af gruppen af ​​aminosyrer, der omfatter cholin, betain, sarcosin og glycin. DMG er især forbundet med at støtte og styrke det humane immunsystem. Dette understøttes af klinisk undersøgelse. Det bruges også til at øge stofskiftet, forbedre fysisk udholdenhed, afgive kroppen og gøre energiproduktionen mere effektiv.

Metabolisme

B16 eller DMG antages at forbedre ydeevnen af ​​flere metaboliske legemsystemer: immunsystemet, det kardiovaskulære system og musklerne. Dens primære funktion i stigende metabolisk hastighed er at "maksimere mængden af ​​energi produceret for hvert molekyle af iltforbrug," ifølge AltHealth. Som et resultat heraf antages det af dets talsmænd at forbedre fysisk udholdenhed ved at øge effektiviteten af ​​energiproduktionen. Ifølge Dr. Roger Kendall, forfatteren af ​​"Building Wellness med DMG," forbedrer det atletisk præstation, reducerer blodtrykket og kan forhindre metastaser af kræft. Han påpeger dog også, at selv om DMG har indflydelse på en række kropssystemer, bør den ikke ses som en helbredelse.

Immunsystemet lidelser

I 1981 offentliggjorde CD Graber et papir i Journal of Infectious Diseases, der havde en vigtig indflydelse på brugen af ​​DMG som supplement til behandling af hiv og aids. Graber opdagede, at DMG "forbedrer iltudnyttelsen af ​​væv og komplekse frie radikaler." Undersøgelsen afslørede også, at anvendelse af dimethylglycin producerede en firefoldig stigning i immunsystemets respons på antistoffer. Det menes at være til gavn for lupus-syge. Kombination af B16 med B12 og folsyre betragtes af nogle for at forbedre de positive virkninger af B16 ved at øge methyleringsprocessen, der er integreret i bekæmpelse af virus og bakterielle infektioner.

Andre fordele

B16 (DMG) menes også at bekæmpe frie radikaler i kroppen og dermed fungere som et afgiftningsmiddel og antioxidant. Undersøgelser har også vist, at det kan forbedre de kognitive funktioner hos børn med autisme, ifølge en undersøgelse af Parris M. Kidd. Undersøgelsen viste især en forbedring af tale- og øjenkontakt og øget opmærksomhed.

Del:
Kommentarer