B12 Virkninger pĂĄ Coumadin

B12 Virkninger pĂĄ Coumadin

Coumadin er et vigtigt receptpligtigt lægemiddel, der giver enorme sundhedsmæssige fordele for tusindvis af patienter. Som med alle receptpligtige lægemidler er det vigtigt at forstå muligheden for lægemiddelinteraktion mellem Coumadin og andre lægemidler samt muligheden for interaktion med vitaminer. En ordinerende læge skal være opmærksom på alle lægemidler, herunder vitamintilskud, taget af en patient for at undgå potentielt dødelige interaktioner med Coumadin.

Coumadin funktion

Coumadin er et antikoagulant stof, der forhindrer produktion af blodpropper hos mennesker. Det tjener til at tynde blodet, så det ikke klumper og forårsager hjerteanfald, slagtilfælde og blodpropper i blodårerne. Coumadin kan redde livene til patienter, som lider af koagulationsproblemer og ofte foreskrives efter et betydeligt helbredsproblem, som et slagtilfælde, for at forhindre yderligere slagtilfælde.

Coumadin Bivirkninger

Coumadin har bivirkninger; En kvalificeret læge vil dog være i stand til at bestemme den korrekte mængde Coumadin til at ordinere for at reducere bivirkningerne i hver enkelt patients tilfælde. Endvidere vil en læge afbalancere behovet for Coumadin, og det er sundhedsmæssige fordele mod bivirkningerne ved at bestemme behovet for at tage dette lægemiddel. Overdreven blødning er en typisk bivirkning af lægemidlet, der tjener til at reducere blodpropper; det vil faktisk forårsage en manglende evne til at koagulere, hvis en patient skærer deres ansigt under barbering, for eksempel. Andre bivirkninger omfatter kvalme og andet ubehag i maven.

Coumadin-interaktioner

Coumadin har haft signifikante interaktioner med mange andre stoffer og vitaminer. Specifikt har Coumadin vist sig at interagere negativt med sådanne over-the-counter-lægemidler som Tylenol, Advil og Motrin. Der er mange receptpligtige lægemidler, der forårsager en lægemiddelinteraktion, som skal undgås. Specifikke vitaminer som vitamin K, høje niveauer af C-vitamin og E-vitamin er blevet vist specifikt at interagere negativt med Coumadin.

B-12 interaktioner med coumadin

Som en Coumadin-bruger er det vigtigt at konsultere en læge, når man tilføjer et vitamintilskud eller et multivitamin til en sundhedsregime. Selvom der kun er få dokumenterede tilfælde af vitamin B12-vitamintilskud, der interagerer med Coumadin, er der signifikant tegn på, at et multivitaminholdigt B12 har forårsaget negativ interaktion, hvilket medfører en reduktion af Coumadins effektivitet.

Hvis Coumadins effektivitet reduceres, kan blodpropper danne sig, hvilket kan forårsage hjerteanfald og slagtilfælde. Hvis der konstateres en reduktion i effekten af ​​Coumadin, kan en læge øge doseringen, der kan forårsage andre bivirkninger, såsom for stor blødning. Som sådan er det altid bedst at konsultere en læge, når der tilføjes multivitamin, især en, der indeholder B12, til ens kost.

Vitamin B12 Funktion som det vedrører Coumadin

Vitamin B12 indeholder mange sundhedsmæssige fordele, når det tages uden bekymring for interaktion med Coumadin. Det tjener til at forbedre hjernens og nervesystemets funktion og hjælpemidler til produktion af blod i kroppen. Som sådan har Coumadin og B12 potentialet for interaktion, da de blodproduktive kvaliteter af B12 har en direkte indvirkning på Coumadins antikoagulantegenskaber.

Del:
Kommentarer