Atkins Induction Breakfast Ideas

Atkins Induction Breakfast Ideas

De fleste diætister frygter starten på en ny diæt, som visioner af strenge regler og usmageligt madvæv stor. På Atkins-diætet tilbyder den første fase (induktionen) kostholdere en bred vifte af fødevarer, der kan spises når som helst. Undgå at falde ind i en frokostrute ved at blive kreativ og finde nye, lav-carb-substitutter til yndlingsfrit.

Æg retter

Høj i protein er æg en ideel mad til dem i Atkins Diet Induktionsfasen. Du skal dog ikke begrænse dig til forvrengt eller overlæsende. For den klassiske amerikanske morgenmad, prøv to æg solrige side op med en side af bacon, også en Atkins-godkendt induktionsmad. For en elegant brunch med venner overveje en klassisk frittata med gedost, artiskokhjerter, løg, svampe og friske urter. Ledsage denne skål med en side af dampet asparges, klædt let i olivenolie og citronskal. For at starte din morgen med lidt mere spark improvisere en Atkins-venlig version af huevos rancheros ved at dukke tortillerne og servere æg over en seng af sauterede paprika. Top med ost, creme fraiche, chorizo, hjemmelavet salsa og oliven.

skaldyr

For de kolde morgener hvor du finder dig selv at nå til havregryn, skal du overveje en lav-carb suppe i stedet. Prøv en cremet, trøstende græskarssuppe lavet med friskt pureret græskar, fløde, chili og et strejf muskatnød. Vågn dine sanser med kylling bouillon spidset med svampe og ingefær - perfekt til at rydde bihulerne, når en forkølelse slår, og fremragende til din fordøjelse når som helst. Undgå vinter squashes som butternut squash, da de er højt i kulhydrater og sukkerarter.

Wraps

Salat kan normalt ikke opholde sig i morgenbordet, men bredbladet salat er en glimrende mulighed for at lave hurtige, lav-carb morgenmad wraps. Brug mildt smørbladsalat til at gøre en wrap med tun, majones og slivered mandler. Prøv stærkere hjerter af romaine at holde varme røræg, kød og grøntsager. Om morgenen hjemme, prøv lakse-og-fløde-ostopruller prydet med kapers og serveret med skivet tomat og avocado til gourmet bagel-oplevelsen uden kulhydraterne.

Del:
Kommentarer