ASA Softball Batter's Box Rules

ASA Softball Batter's Box Rules

Amatør Softball Association of America (ASA) er en af ​​landets største organisationer, der kører retningslinjerne for en holdesport. Der er en række regler, som hver spiller og umpire skal vide, når smeten træder ind i den 3 meter brede, 7 fod lange smuds boks for at bølge flagermus over den 17-tommer brede plade ifølge den officielle ASA-dommerens styrebog.

Fodposition

Hitterens fødder skal være helt placeret i kassen. Hitterens fødder kan røre ved siden af ​​kassen, men kan ikke være ude. Derudover skal fødderne forblive inde, når hitteren kommer i kontakt med bolden.

10-sekunders regel

En spiller skal træde ind i kassen inden for 10 sekunder efter at dommeren fortæller hende at komme ind. Hvis ikke, udsteder en dommer en strejke.

Batter Forpligtelser

Spilleren skal holde mindst en fod i kassen mellem pladser, medmindre der er en fejl, en time-out kaldes, kanden eller fangeren bevæger sig, der er et forsøg på at spille (som fangeren forsøger at smide en løber ) eller bolden er sat i spil.

Se det trin

Hitteren må aldrig træde foran fangeren, mens fangeren forsøger at give et signal, eller dommeren kan kalde hitteren ud. Derudover kan hitteren ikke bevæge sig foran fangeren, når en kugle er ved at blive kastet.

Del:
Kommentarer