ASA Girls Fastpitch Softball Regler

ASA Girls Fastpitch Softball Regler

Amatør Softball Association of America (ASA) organiserer hold og turneringer, og giver ensartede regler for softball-spil landsdækkende. Spillet var i disarray indtil dannelsen af ​​organisationen. Grundlæggende regler, afstand mellem baser og feltstruktur var alle forskellige afhængigt af regionen i det land, hvor sporten blev spillet. ASA blev anerkendt i 1934 som det officielle styrende organ for sporten, hvilket gav sporten en stabil base for landsdækkende vækst.

Spillere

Ifølge de officielle regler for softball i ASA er der ni spillere på et fastpitch softballhold. Disse spillere er den første baseman, anden baseman, shortstop, tredje baseman, catcher, pitcher, right fielder, center fielder og left fielder. Træneren kan erstatte enhver spiller når som helst bolden ikke er i spil, og skal straks underrette dommeren og scorekeeper for substitutionen. Efter at være blevet erstattet, kan en spiller kun genoptage afspilning endnu en gang i løbet af spillet.

Udstyr

Reguleringen softball anvendt i fastpitch softball er 12 inches i omkreds. Denne bold er ramt af spillere med en flagermus, ikke mere end 34 inches lang og 2,25 inches i diameter. En certificeret flagermus har et mærke, der angiver, at det er i overensstemmelse med ASA standarder. Handsker kan bæres af enhver spiller i feltet, underlagt størrelsespecifikationer i regel 3. Fangstmaskere skal have hjelme, ansigtsmasker og halsbeskyttere. Alle offensiv spillere skal have en godkendt battinghjelm.

Mark

Regel 2 angiver spillerens dimensioner. For voksen fastpitch er baserne anbragt i en diamant på 60 fod fra hinanden, med kandehøjen 43 meter væk fra hjemmeplade til kvinder, 46 fod for mænd. Det yderste hegn giver grænsen for udebanen og skal være mindst 200 meter og højst 250 meter fra hjemmeplade. Regel 2 angiver også dimensionerne for batterens og fangers kasser, hjemmeplade og hver base.

Spille

Fastpitch softball spilles på samme måde som baseball. Bolden leveres underhåndet ved hjælp af en vindmølle bevægelse. Når bolden forlader krukkehånden, kan en løber forsøge at "stjæle" den næste base. Hvis en løber skal gå videre til den næste base for at gøre plads til løberen bag dem, er dette et kraftspil, og løberen vil være ude, hvis en fielder-tags der baserer sig med bolden. Hvis ikke på et kraftspil, skal løberen mærkes med bolden før hun når bunden. En løb køres, når en spiller runder alle baserne, rører første, anden, tredje og hjemmeplade.

Spillets varighed

En reguleringsspil varer syv innings, hvor hvert hold får en chance for bat per inning. Et holds tid ved flagermus slutter, når tre slag eller løbere udsættes af fielding teamet. I slutningen af ​​syv innings, er holdet med de fleste løber erklæret vinderen. Hvis spillet er bundet, spilles ekstra innings, indtil et hold har flere kører end den anden. I nationale turneringer slutter kampen, hvis et hold er foran med 15 løb efter tre innings, eller med 8 løb efter fem innings.

Del:
Kommentarer