ASA Fastpitch Softball Pitching Rules

ASA Fastpitch Softball Pitching Rules

Amatør Softball Association of America (ASA) regulerer softballregler for ikke-professionelle ligaer over hele landet. ASA etablerer regler for både slowpitch og fastpitch softball. Som navne ville betyde, varierer disse to spil med hensyn til nogle af deres pitching regler, og forståelse af pitching reglerne i fastpitch softball kan gøre forskellen mellem et succesfuldt hold og sidste sted.

Juridisk levering

ASA viser en række krav til en juridisk levering i fastpitch softball. Der er ingen regulering af tonehøjde i fastpitch softball, hvilket betyder at kanden kan kaste så hårdt som muligt. Der er også ingen regelmæssig på buebue, da den nærmer sig smeten, mens slowpitch kræver en bue mellem 6 og 10 fod.

Fastpitch leveringen skal finde sted indenfor 20 sekunder efter den sidste tonehøjde. Kanden kan ikke sætte hænderne sammen igen, når de er adskilt for at kaste bolden, og hun kan ikke gøre mere end to omdrejninger med sin arm, inden bolden slippes ud. Kruikens hånd skal være under hoften ved frigørelse af bolden, med hendes håndled ikke længere væk fra hendes krop end hendes albue.

Krukken kan ikke tabe eller hoppe bolden op til pladen for at stoppe batteriet fra at ramme bolden.

Overtrædelser

ASA fastpitch reguleringer angiver, at krukken skal skubbe af pladen med sin svingfod, og kan kun skubbe og trække med fødderne. En fod må altid forblive på jorden.

En kragehopp er et ulovligt fastpitch-bevægelse, hvor kannen trækker, hopper eller trækker begge fødder ud af pladen og derefter genplanter foden til en anden push-off. Denne bevægelse kan medføre en betydelig fordel i leveringshastighed og forvirret timing for batteren og er derfor ulovlig i ASA fastpitch softball.

Hoppe er også en overtrædelse. Sprængning sker, når kanden ulovligt rejser begge fødder fra jorden på en gang.

stepping

Der er også en ASA-regulering vedrørende måden, hvorpå kannen kan træde væk fra pladen. For kvinders softball skal kanden tage et skridt med den førende fod (den ikke-svingende fod), der falder sammen med at frigive bolden. Dette trin skal gå frem med kastets momentum og skal forblive inden for rækkevidden af ​​krukkepladen, som er 24 tommer lang. Kanden kan ikke træde til siden længere end den.

Del:
Kommentarer