Årsager til udslæt under brystene

Årsager til udslæt under brystene

Udslæt under brysterne kan være meget irriterende, især når udslæt hele tiden udvikler sig. Der er mange ting, der kan forårsage udslæt under brysterne, og store breasted kvinder synes at være mest berørt. Dette skyldes, at større bryster har tendens til at folde over på brystet, hvilket efterlader en lomme til fugt at udvikle sig mellem brystet og under brystet. Mindre bryster ligger højere op på brystet, men nogle små bryster kan lægge på brystet lidt på grund af alder eller bryst ændringer fra graviditeten.

Underwire Bras

Nogle underwire bras kan forårsage sved under brysterne, hvis de ikke er den rigtige størrelse. En bh, der ikke passer ordentligt, enten fordi den er for stram eller for løs kan forårsage problemer. For eksempel vil en underbøjlebh, der er for stramt, indsnævre brystene og forhindre huden i at trække vejret. Dette kan medføre, at underwire gnider op mod brystet, under brystet, og udslæt kan udvikle sig. Men en bh, der er for løs, kan også forårsage udslæt, fordi materialet vil efterlade lomme til sved. Underwire bh'er er vidunderlige til støtte og dækning, men de er kun effektive, hvis de passer korrekt. At få en professionel bh montering kan sikre, at du har den rigtige type bh og den rigtige størrelse.

Tunge bryst

Store, tunge bryster kan også forårsage udslæt at udvikle nedenunder, fordi brystets vægt kan lægge pres på brystvæggen og alle de omgivende væv. Kvinder, der har store bryster, kan naturligvis også svette mere på dette område, da der er mere hud og fedt der, hvilket giver mindre plads til, at huden ånder. Hvis du bærer en støttende bh eller taber sig, kan det hjælpe nogle kvinder afhængigt af deres faktiske størrelse.

Svedende

Overdreven svedtendens kan medføre, at brysterne udvikler udslæt. Sveden bliver fanget under brystene og forårsager irritation. Dette er mere sandsynligt at ske under en træning eller på en varm sommerdag. Sved kan bidrage til væksten af ​​bakterier og gær med et udslæt som følge heraf. For at hjælpe med at bekæmpe problemet, drys lidt sodavand og babypulver under brystene lige efter et brusebad. Sørg dog for at tørre af først, fordi vandet absorberer pulvererne. I sommermånederne skal du bære en understøttende bomuldsbhod uden undertråd og åndbar tøj.

Allergier til stoffer

Udslæt kan også udvikle sig under eller endda omkring brysterne på grund af allergiske reaktioner på nogle stoffer. Akryl og polyester forårsager udslæt og kløe for nogle mennesker. Andre selv kan være følsomme over for pesticider eller andre kemikalier, der anvendes under tøj fremstillingsprocessen. Undgå at bære tøj, der er lavet med blandede stoffer, så du kan bestemme, hvilke stoffer du er allergisk over for. Brug 100 procent økologisk bomuldstøj og bras.

Brystkræft

I sjældne tilfælde kan udslæt under eller omkring brysterne være et symptom på brystkræft. Inflammatorisk brystkræft er en sjælden, men dødelig sygdom, der spredes meget hurtigt. Brystene kan synes at have udbredt udslæt og andre symptomer som smerte, træthed eller følelse af varme. Udslæt kan være under en eller begge bryster. Det kan forekomme under eller i andre områder af brystet. Søg lægehjælp med det samme, hvis du har mistanke om udslæt forårsages af brystkræft.

Del:
Kommentarer