Årsager til calcified Ear Wax

Årsager til calcified Ear Wax

Venus Flytrap

Tænk på ørevoks som kroppens helt egen Venus flytrap. Det er groft og kan forårsage høreproblemer, men det er der til et formål. Ifølge DoctorHoffman kan voks, som er klæbrig, fange og fange udenlandske enheder, der kan flyve, krybe, glide eller blæse i øret, herunder bakterier, små insekter, plantematerialer eller snavs. Disse enheder stoppes død i deres spor af ørevoks. Formålet med ørevoks er at beskytte øret og din øretromme; Men hvis voks er overdreven, hvilket er et problem for nogle mennesker, og det har været i øret for længe, ​​vil det forkalkne. Kalkning sker, når mineralsk calcium opbygges i blødt væv, hvilket får det til at hærde.

Hærdning og bliver Rocklike

Øre voks kaldes cerumen, ifølge Teenhealthfx. Cerumen er lavet af dine ører hårsække og kirtler. Alle har ørevoks, men nogle mennesker har alt for meget. Ifølge Otoscopes.org forekommer disse mange, fordi der er overproduktion af voks, eller der er problemer med naturlig fjernelse og klaring af voks. Nogle mennesker kan have smalle ørekanaler, eller kanalens vinkel kan være sådan, at det sænker den naturlige passage af voks (i omverdenen og på vores puder). Dette er de mennesker, der lider af voksopbygning. Voksen hærder (forkalkner) og bliver stenagtig, hvis den har været i øret i lang tid.

Impacted Ear

Consumerreports.org bemærker, at en stor del af ørevoks, der blokerer kanalen, betragtes som påvirket ørevoks eller et øreprop. Det er muligt for voks at dække øretrommen, hvilket forhindrer dig i at høre normalt. Denne voks, som er hård, er ikke let budget.

Udseende

Fairview.org rapporterer, at frisk ørevoks er gul og blød, mens gammel ørevoks er sort eller brun og kan se ud som blod. Gamle ørevoks kan også være flakket, hvidt og tørt. Hvis du har grove hår i håret eller bruger høreapparat, kan dette forværre udviklingen af ​​ørevoks.

Våd eller tør voks

Nogle gange er ørevoks våd, og nogle gange er den tør. Når det er tørt og hærder inde i øret - fordi det ikke er faldet ud af øret som det skulle have - forekommer der en impaction.

Vanding

Læger er ikke sikre på, hvorfor nogle mennesker har problemer med for meget ørevoks, hvilket hærder og skaber problemer for den enkelte. Men når det bliver obstruktivt og påvirket, skal det fjernes, ifølge Healthinfoarticles. Dette skal gøres omhyggeligt, fordi du uforvarende kan skubbe den hærde voks længere ind i din kanal, hvilket forværrer det eksisterende problem. Du kan også forårsage en slid i huden inde i øret, hvilket kan føre til infektion. Vanding af øret er den bedste metode til at slippe af med hærdet voks. En opløsning sættes i øret, blødgør voks og giver det mulighed for at afløb eller fjernes. Det kan kræve et besøg hos lægen for at få den berørte voks fjernet grundigt og sikkert

Del:
Kommentarer