Ă…rsager og helbredelser af benkramper om natten

Ă…rsager og helbredelser af benkramper om natten

Natkramper er pludselige sammentrækninger i benets muskel. Ofte omtales som nattkramper, er denne pludselige tilspænding som regel isoleret til kalvene, men du kan også opleve disse sammentrækninger i dine fødder. Imidlertid er benkramper ikke en egentlig lidelse alt på egen hånd. De er ofte et symptom på et underliggende problem eller endda tilstand, der gør en kur afhængig af årsagen til kramperne.

Dehydrering

Natkramper er forårsaget af en grad af dehydrering for nogle mennesker. Da musklerne i benene er berøvet væsker, kan de begynde at involvere sig ufrivilligt, hvilket forårsager kramper. Hvis du lider af benkramper på grund af dehydrering, skal du sørge for at øge mængden af ​​væsker, du drikker hver dag. Et godt mål er omkring 64 oz. Per dag.

Træthed

Det er også muligt, at muskel træthed forårsager nattlige benkramper. I denne situation kan du muligvis manuelt slappe af den berørte muskel ved at massere benet. Dette bør følges med en kombination af varme og kold terapi. Påfør varme til det berørte område i op til 15 minutter for at lindre og løsne trange muskler. Følg med en glasur i samme tid for at reducere hævelse.

Medicin

Natkramper har også været forbundet med visse lægemidler. Dette ville i det væsentlige være en bivirkning af lægemidlet. Blodtryk medicin er en af ​​de mere almindelige syndere, men du kan også opleve kramper på grund af statiner, lithium eller morfin. Hvis receptpligtig medicin er årsagen til din natkramper, skal du tale med din læge om at skifte til en ny medicin til behandling af din tilstand. Når du er væk fra stoffet, bør du se en ændring i natkramper.

Vitaminmangel

Nogle gange er natkramper forårsaget af en form for vitaminmangel. Kalium er en af ​​de mere almindelige vitaminer, der kan forårsage muskelsammentrækninger, men du kan finde kramper et resultat af mangel på calcium eller magnesium. Begynd at tage et multivitamin for at modvirke benkramperne.

Graviditet

Graviditet kan også bidrage til nattlige benkramper, især i sidste trimester. Dette skyldes i vid udstrækning spænding og træthed i musklerne. I stedet for at massere området, når der opstår kramper, tag en mere proaktiv tilgang ved at forhindre dem, før de begynder med et par strekker. En af de mere effektive er et modificeret lunge, så står over for en mur og robuste dine hænder imod det. Træd en fod tilbage og bring din helbredelse til gulvet, der strækker kalvens muskler. Gentag for det andet ben. Det er også vigtigt at fortsætte med at udøve og drikke rigeligt med væske under graviditeten, da disse aktiviteter kan gå langt for at standse nattekramperne.

Sygdom

Selvom det ikke er så almindeligt som andre grunde, kan natkramper også skyldes en underliggende sygdom. For nogle mennesker kan udviklingen af ​​diabetes eller hypoglykæmi få dine ben til at kramme. For andre er Parkinsons sygdom eller perifer arteriesygdom årsagen til muskelkontraktionerne. Det kan endda være en lidelse i nyrerne eller leveren. Hvis din kramper er et direkte resultat af en sygdom, er den bedste behandlingsmetode bedre at styre og kontrollere dit helbred og tilstand. Når du har din tilstand under kontrol, skal du anvende væske, massage, stretching og varme eller kold terapi.

Del:
Kommentarer