Årsager og helbredelse af benkramper

Årsager og helbredelse af benkramper

Benkramper kan helt sikkert forstyrre dit liv, ikke kun i løbet af vågne timer, men især kvaliteten af ​​din søvn, hvis dine benkramper kommer om natten. Selv om årsagerne til benkramper er mange og varierer fra individ til individ, er der måder at hjælpe med at slippe af med dem.

Årsager

Nogle kramper kan være et resultat af mangel på visse mineraler eller enzymer i din krop. De kan også komme som følge af motion uden ordentlig strækning. Nogle mennesker lider med benkramper i mange år, før de finder en løsning, der virker for dem. Af en eller anden grund er kvinder mere tilbøjelige til benkramper end mænd. Nogle lægemidler, såsom statinsmedicin og diuretika, kan forårsage benkramper.

Fælles Cures

Tilsætning af din kost med calcium, kalium og magnesium kan være løsningen for dig. Mange gange er benkramperne forårsaget af dehydrering. Sørg for at drikke rigeligt med vand. Brug en varmepude, så snart benet begynder at kramme. Brug sokker i seng. Prøv at skifte en varmepude med en ispose. Stret dine ben og fødder om aftenen. Nogle læger vil ordinere et muskelafslappende middel, hvis benkramperne forekommer om natten.

Usædvanlige behandlinger

Drikke tonic vand om aftenen kan hjælpe. Du kan også prøve at blande 2 spsk. honning med 2 el. eddike i varmt vand og drikke det om aftenen. En elektrolyt erstatning drik, såsom Gatorade, kan hjælpe.

Del:
Kommentarer