Anvendes til en gammel trampolinmat

Anvendes til en gammel trampolinmat

Trampoliner er blevet en populær form for rekreation og motion for børn såvel som voksne. Desværre vil ligesom ligesom ethvert stykke udendørs udstyr, slid og moder natur tage deres vejafgift. Når det kommer tid til at erstatte din trampolinmåtte, må du ikke smide den gamle væk, da det kan tage et nyt liv til en række husholdningsbrug.

Rekreative anvendelser til en gammel trampolinmat.

Trampoliner kommer i tre grundlæggende former; cirkulære, rektangulære og ottekantede. Uanset formen af ​​din gamle mat kan den stadig bruges til andre rekreative formål. Nogle af de bedste anvendelser vil være til aerobic, gulvøvelser og yoga. Mens den gennemsnitlige trampolinmåtte ikke er polstret, kan den stadig give den perfekte overflade til at udføre en bred vifte af fysiske bevægelser. Da det er lavet af et letvægts syntetisk stof, kan det let rulles op og flyttes til en rec room, kælder eller et hvilket som helst åbent rum, hvor du vælger at træne. Materialet kan tørres ned med en mild husholdningsrenser efter hver brug.

Brug din gamle trampolinmat som et dæksel

De fleste trampolinmåtter skal udskiftes på grund af tårer rundt om sømene, hvor det fastgøres til rammen. Så længe du ikke har nogen store tårer i indersiden af ​​måtten, kan du stadig bruge den som et dæksel til en række udendørs genstande. En ting at huske på, når de dækker ting, der ikke kan blive våde, er, mens nogle måtter er vandtætte, de fleste er faktisk mesh, så de ikke vil holde vand i at trænge igennem materialet. En perfekt brug ville være at dække patio møbler om vinteren, når det normalt ikke er i brug. Da måtterne har grommets rundt om deres kanter, kan de bøjes tæt sammen med reb eller bungy ledninger for at forhindre dem i at blæse i vinden. Mattematerialet er holdbart og holder godt op til elementerne.

Brug din gamle trampolinmĂĄtte som en dunduge.

Den lette, slidstærke karakter af en trampolinmåtte gør den nyttig som en dråbeklud. Det kan rulles op og rulles ud, trækkes og draperes over ting, du skal dække. Som en dråbe klud til maleri projekter, skal du være opmærksom på, at maskenaturet af materialet ikke kan holde maling spild fra at gennembore, men det er bestemt vævet tæt nok til at holde maling dråber fra farvning din overdækkede overflade. Når det er sagt, ville jeg begrænse brugen af ​​det som en dråbe til udelukkende at male projekter. Andre anvendelser som en drop klud ville være i græsplænen og haven. Det kan placeres på jorden for at fange blade og andet snavs, når du renser dine tagrender. Du kan placere den omkring buske, buske og hegn for at fange udklip, når du beskærer. Når du er fuld, kan du samle kanterne og blot trække bundtet af blade eller børste til, hvor du planlægger at dumpe dem. Oprydning er let, da du kan feje, slange ned eller støvsuge eventuelle resterende rester lige fra måtten.

Del:
Kommentarer