Anvendes til Desitin

Anvendes til Desitin

Desitin creme har mange anvendelser. Oprindeligt lavet til forebyggelse og behandling af blegeudslæt, den er nu tilgængelig i mange formler og kan bruges til mange forskellige anvendelser. Desitin er ikke bare til babyer længere.

Historie

Desitin blev først fremstillet for 80 år siden af ​​Johnson & Johnson. Det har været det bedste valg til at forhindre og behandle ble udslæt på babyer. Desitin havde oprindeligt kun en salve, men indeholder nu tre forskellige typer. Desitin indeholder den højeste mængde zinkoxid, der er tilgængeligt uden recept fra din læge. Zinkoxid giver en barriere mellem vådhed og hud. Desitin er det mest anbefalede af læger og hudlæger til behandling af baby bleieudslæt.

typer

Original Desitin creme har forblevet det samme gennem årene. Det er tykt og cremet og let at anvende. Det kan give lindring til en baby om 12 timer. Det virker ligesom en anti-inflammatorisk creme. Det hjælper med at beskytte en barriere mellem huden og vådheden. Desitin cremet salve kan give relief fra den allerførste anvendelse. Det går og tørrer af ganske let. Det var dermatologen testet og godkendt til behandling af blegeudslæt. Desitin Clear hjælper chafed, chapped hud og er perfekt til udslæt. Det hjælper også nedskæringer, skraber, udslæt og mindre forbrændinger. Det er allergivenligt for den mest følsomme hud. Alle tre indeholder blødgørende midler til at hjælpe med flak og blødgør huden.

Fungere

Desitin dukkede op og er stadig et af de bedste blæreudslæt på markedet. Nu kan desitin bruges til så meget mere. Det bruges til at forebygge og behandle blæseudslæt. Det hjælper med mindre skraber, nedskæringer og forbrændinger. Det hjælper også med at lindre afskåret og chafed hud.

Advarsel

Desitin har virkelig ingen bivirkninger, men zinkoxid og blødgøringsmidler kan interagere med andre lægemidler. Inden du bruger Desitin, skal du kontakte din læge. Hvis du er gravid eller ammer, skal du kontakte din specialist. Det er kun til ekstern brug. Det bør opbevares utilgængeligt for børn.

Berømte slips

Desitin er fremstillet af Johnson & Johnson. Johnson har været et betroet navn i familiehelsetjenesten og produkter i 120 år, med virksomheder i 57 lande, hvilket gør det til en førende kilde til hjemmeplejeprodukter.

Del:
Kommentarer