Anvendelse af Whisky til Congestion

Anvendelse af Whisky til Congestion

Forkølelse og overbelastning er historisk blevet behandlet ret effektivt med en "hot toddy". Toddies, og opskrifterne for dem, har tendens til at indeholde varierende mængder spiritus - normalt whisky - sammen med urte ingredienser, der er populære i en række hjem retsmidler. Uanset om resultaterne er takket være de øvrige ingredienser, leveringsmetoden eller selve alkoholens dramatik, kan du behandle flere former for overbelastning med en dosis whisky, og hvis du "går lys" på nøgle ingrediens, vågner du bedre om morgenen.

Bekæmpelse af brystkongestion

Brystbelastning kan forårsage hårdt, produktivt hoste, vejrtrækningsbesvær og smerter i brystområdet. Hvis du vil behandle dette problem med whisky, så er en hot toddy designet til at behandle brystbelastning i orden. En opskrift fra hjemmesiden Grandma's Wisdom anbefaler, at du opvarmer saften fra 2 citroner, 1/4 kop honning og et skud af whisky på ovnen, indtil blandingen når en langsom koge. Lad det derefter køle af. Denne blanding kan tages i en kop varm te en spiseske ad gangen eller sippes lige. Du bør ikke chug det enten måde. Din bryst bør begynde at føle sig klarere og mindre smertefuld som du nipper. Selvfølgelig skal du forlade alkoholen og undgå unpasteuriseret honning, når du behandler børn.

Behandling af Sinus Congestion

Sinus overbelastning reagerer så meget på ting, som du indånder for ting, du drikker, så denne toddy anbefalet af HealthMad Natural Sinus Remedies bør sippes, mens den stadig damper, så du kan trække vejret og drikke det helbredende. Tilsæt en spiseskefuld honning, en fjerdedel af en citron og en kop varmt vand til en ounce whisky. Du kan også tilføje brunt sukker, nelliker og kanelstænger for mere smag og immunfremmende potentiale. Hæld dig en lille kop, mens blandingen stadig er varm, så sip den langsomt og tag dig tid til at indånde dampen, der stiger ud af væsken. Når du er færdig med en kop, skal du føle dig klarere. Gentag ikke behandlingen i samme nat, eller du kan ende med hovedpine, hvor din sinus-ache plejede at være!

Hovedforkølelse

Denne sammensætning behandler alle de problemer, der følger med forkølelsen, ifølge RecipeZaar. Ikke alene vil det hjælpe med at rydde dit hoved, men det vil også berolige din hals og skulle få din næse at løbe, så du kan stoppe vejret gennem munden! Bring en halv kop tørret basilikum, en halv kop tørret citronmelisse, en kvart kop honning og et skud af whisky til kog i 2 kopper vand. Når du har kogt blandingen og lad den køle af, indtil den er smage, men stadig dampende, skal du sprænge urterne og derefter langsomt nippe og indånde dampen mellem sipene. Du bør begynde at føle dit hoved klart og halsen lethed straks, og når du er færdig med kopet, skal din næse dryppe for at fjerne tyngde i bihulerne.

Tips og advarsler

Husk, at hvis du tager receptpligtig medicin, vil du drive et køretøj eller være under den lovlige alkoholforbrug i dit område, er disse anvendelser af whisky til overbelastning ikke en mulighed for dig. Kontakt en læge om, hvordan du bedst behandler dine symptomer.

Del:
Kommentarer