Anvendelse af A + D Salve

Anvendelse af A + D Salve

A + D salve, der oprindeligt var formuleret til blæseudslæt, er ikke kun for babyer længere. Denne salve, fyldt med vitaminerne A og D, hjælper med en række hudforhold. En all-purpose salve til forskellige hudirritationer hjælper A og D med at berolige og helbrede din hud. Hold et rør rundt lige i tilfælde.

Bleudslæt

Den mest almindelige brug for A + D salve er blæseudslæt. Denne patchy og røde irritation på huden i og omkring et barns kønsområde, bund og lår er forårsaget af våde og snavset bleer, der skifter din barns følsomme hud. Når din bundt af glæde er ramt af denne kløende tilførsel, skal du sørge for at rengøre og tørre området grundigt. Anvend derefter en liberal mængde af A + D salve til de berørte områder. Salven vil straks berolige din babyens bund, og blæseudslætet skal rydde op i løbet af få dage. Hvis det ikke er tilfældet, overveje at besøge din børnelæge, da dette kunne være et tegn på et mere alvorligt problem.

Tatoveringer og Piercinger

En nyblæst tatovering eller frisk piercing kan irritere din hud. Da disse livsstilsvalg begynder helingsprocessen, er det vigtigt at holde dem rene og sunde for at undgå infektion. Vask forsigtigt den berørte hud med lunkent vand og en mild sæbe med en blød vaskeklud. Omhyggeligt på området tørt; gnid ikke. Påfør derefter en let film af A + D salve til huden; vitaminerne hjælper huden med at helbrede hurtigere. Gentag denne proces hvert par dage, og sørg for at holde tatoveringer indpakket, indtil huden har helet helt. Hvis din tatovering eller piercing bliver rødmet eller kløende, er dette tegn på infektion. Søg professionel hjælp.

Burns

Uanset om du brænder dig selv i køkkenet, i garagen eller andre steder, kan A + D salve hjælpe dig med at helbrede hurtigere. Rengør og tør det berørte område fuldstændigt. Gnid en generøs mængde salve på brændingen. A + D salve vil give lidt lindring, da det hjælper din hud helbrede. Forbind ikke en mindre brænde; ilt til såret hjælper helingsprocessen. Hold din forbrænding ren for at undgå infektion. Hvis der opstår tegn på infektion, stop brug af salve og besøg din læge.

Tør hud, psoriasis og eksem

Tør hud i de tørre vintermåneder kan være smertefuldt. Hold dine hænder glatte og sunde ved at levere vitaminer A og D til huden dagligt. Brug simpelthen A + D som almindelig lotion. Det samme gælder for dem, der lider af psoriasis og eksem, som begge resulterer i kløe, flaky patches af huden. Vitaminerne i A + D salve kan være nyttige til behandling af disse ubehagelige hudproblemer. Hvis du lider af enten psoriasis eller eksem, skal du kontakte din læge, før du bruger A + D salve.

Del:
Kommentarer