Ansigtsøvelser til Nasolabial Folds

Ansigtsøvelser til Nasolabial Folds

Efterhånden som du bliver ældre, kan du mærke unattractive parenteser eller dybe folder, der rejser fra siden af ​​din næse ned til hjørnerne af din mund. Disse folder bliver kaldt nasolabiale folder. Mens disse folder kan behandles af kollagenfiller, udskæringer og ansigtsløftninger, kan du også udføre ansigtsøvelser for at reducere udseendet af nasolabiale folder.

The Purse and Pout

Den pung og pout øvelse kan hjælpe med at undgå udseendet af nasolabial folder. Brug begge hænder til at placere indekset og mellemfingre på begge sider af munden. Træk hjørnerne af munden op mod dine ører. Nu, pung dine læber og prøv at pout. Hold dette udtryk for et tal på 10. Gør 10 gentagelser af denne ansigtsøvelse.

The Big O

For at udføre den store O-ansigtsøvelse, form din mund til en O-form og dække dine tænder med dine læber. Prøv at smile ved at løfte hjørnerne af munden. Massage derefter dit ansigt lige under templerne ved hjælp af hæle af dine hænder til et tal på 10. Udfør denne øvelse to til tre gange om ugen for at mindske udseendet af dine nasolabiale folder.

The Push-Down Smile

Du kan også reducere foldene rundt om din næse og mund ved at udføre push-down smile øvelsen. Placer dine tre midterfingre på dine kinder og skub dine kinder nedad. Mens du presser ned, hæve du kinderne ved at smile så hårdt som muligt. Gentag 10 gange.

Den højre venstre pung

Hold hovedet lige, pung munden til højre og pung munden til venstre. Sørg for, at du ikke bevæger din underkæbe. Udfør denne pursing bevægelse fem gange på hver side af dit ansigt med en lav hastighed. Nu øge hastigheden, kører din mund til hver side fem gange.

Næse Rynke

For at udføre næse rynke, lad din mund stå i en naturlig åben position. Løft og rynk din næse som om du lugter noget rotet. Udfør dette 10 gange med en moderat hastighed for at reducere dine nasolabiale folder.

Del:
Kommentarer