Ansigtsøvelser til Bells Parese

Ansigtsøvelser til Bells Parese

Bells parese kan være en svækkende samt følelsesmæssigt traumatiserende tilstand, hvor en lammelse finder sted i dine ansigtsnerveser, hvilket resulterer i manglende evne til at kontrollere visse ansigtsmuskler. Der er dog mange ansigtsøvelser, der hjælper med at genvinde kontrollen af ​​ansigtsmuskler, der er berørt af denne tilstand. Disse ansigtsøvelser kan forbedre muskeltonen og nerveindvinding i de berørte områder. Disse øvelser skal udføres hver dag, mindst 10 til 20 minutter, indtil de ønskede resultater opnås.

Massage dit ansigt

Massage dit ansigt ved hjælp af faste, cirkulære bevægelser med dine hænder. Start med dine kinder og arbejde dig udad. Flyt denne massage til din pande, næse og hage. Massage hele dit ansigt i mindst 3 minutter i hvert område. Dette vil bidrage til at forbedre blodcirkulationen i ansigtsmusklerne samt tone musklerne i dit ansigt.

Pucker dine læber

Pukke dine læber som om du skulle kysse nogen. Krumme overlæben og prøv at få det til at nå næsens spids. Hold i 15 sekunder og gentag. Gør dette mindst 10 gange for at opnå maksimale resultater.

Smil

Smil i 15 sekunder, mens du ikke viser dine tænder. Hold det. Smil derefter i 15 sekunder, mens du viser dine tænder. Hold det igen. Gentag denne proces mindst fire gange.

Isoler kinden

Sæt en af ​​dine tommelfinger inde i munden mod den indre del af din kind. Tag ydersiden af ​​din kind med et par fingre; Træk ned og skub derefter frem på din kind. Hold den i 10 til 20 sekunder, og gentag derefter. Gentag denne proces 7 til 10 gange.

Arbejde hagesmusklerne

Hær hagen så godt du kan ved at få det til at stikke ud, som om du tog et slag. Fokusér hele din styrke ved at stramme disse hagesmuskler og holde den i mindst 20 sekunder. Hvil og gentag dette mindst 10 gange.

Arbejde panden muskler

Tag dine to indeksfingre og flyt dem op til toppen af ​​dine øjenbryn. Stram presset på dine øjenbryn som om du skubber dine øjenbryn op til din hårlinie. Når du anvender dette tryk, skal du prøve at lukke øjnene så hårdt som muligt i ca. 15 til 20 sekunder. Gentag denne proces omkring 7 til 10 gange.

Hæv dine øjenbryn

Hæv dine øjenbryn så højt som du kan i 15 til 20 sekunder. Slip, gentag derefter ca. 10 gange.

Del:
Kommentarer