Ansigtsøvelse til udformning af øjne

Ansigtsøvelse til udformning af øjne

Når folk bliver ældre, er ansigtet et af de første ting, der viser tegn på slid. Rynker rundt om hjørnerne af munden og øjnene er sædvanlige på grund af deres fremtrædende brug. Gør nogle grundlæggende øvelser for at arbejde øjnene vil hjælpe med at holde huden stram og øjnene 'ungdommelige form.

Ansigtsøvelse

Udøvelse af ansigtet for at hjælpe med at forme øjnene skal gøres dagligt for at holde huden stram og se ungdommelig. Øvelser skal udføres en gang dagligt og falde ned til tre dage om ugen en gang om måneden med motion er afsluttet. Når man arbejder musklerne rundt om øjet, kan der forekomme et lille antal pletter eller pletter på grund af olieproduktionen. Dette vil ske i løbet af den indledende træningsperiode og vil gå væk over tid.

Øjneøvelse

Udfør motion, der virker musklerne omkring øjnene for at regenerere gammel hud og stryge rynker ud. Øjenøvelserne er nemme, men skal gøres med koncentration og i langsomme bevægelser. Placer to fingre på hver side af hovedet på området lige ved øjenbrynene eller over templerne. Dette trækker huden stramt. Åbn og luk øjnene hurtigt for 5 til 50 gentagelser.

Luk forsigtigt et øje ad gangen som om du blinker. Hold blink i et sekund, og langsomt åbn øjet. Når du laver denne øvelse, skal du ikke klemme øjet lukket, da det fremmer "kragenes fødder" rynker rundt om siden af ​​øjet. Gør denne øvelse for hvert øje 50 gange.

Panden øvelser

Pude øvelser kan også være gavnlige, når man forsøger at forme øjnene. Strækker og styrker panden trækker forsigtigt på huden omkring øjnene, fjerner rynker og giver dig et mere vågent udseende. Udfør en enkel pande øvelse ved at frowne øjenbrynene over øjnene så meget som muligt og derefter løfte øjenbrynene op som om chokeret eller overrasket. Åbn øjnene så bredt som muligt. Gentag denne øvelse fem gange. En variation af dette kan gøres ved at frowne øjenbrynene sammen over øjnene og rynke næsen. Indånd ind og ud mens du blokerer næseborene. Udfør denne øvelse 10 gange.

Del:
Kommentarer