Angel Stadium Regler

Angel Stadium Regler

Angel Stadium er hjemsted for Los Angeles Angels, vinderne af 2002 World Series, som spiller i American League West Division of Major League Baseball. Den Anaheim-baserede stadion har gennemgĂĄet flere renoveringer siden sin bygning i 1966. Med en kapacitet pĂĄ plads til 45.050, tegnede Angel Stadium mere end 3 millioner fans i 2008.

Mad og drikke

Fans kan tage udenfor mad til Angel Stadium, ifølge ballparksavvy. De anbefaler at få mad fra en nærliggende restaurant og tage den ind i parken. Fans kan bringe i tasker, der måler 16 til 16 inches og 8 inches dybe og er genstand for søgning. Ventilatorer må ikke medbringe glas, plastflasker eller aluminiumspander på stadion med undtagelse af vandflasker, der er i klare, købte containere og ikke er større end 1 liter, ifølge Angels officielle hjemmeside. Fans kan også ikke bringe alkoholholdige drikkevarer ind i parken eller dens parkeringsplads eller forlade stadion med alkohol. Ventilatorer kan bageste bagage, så længe de gør det i et udpeget område, må du ikke bruge en udendørs cateringfirma, bruge en godkendt gas- eller propanbrændt grillenhed og ikke optage mere end en parkeringsplads.

Parkering

Englene har tre indgange til deres parkeringspladser via Douglass Road, State College Boulevard og Orangewood Avenue, ifølge holdets officielle hjemmeside. Partierne åbner 2 1/2 timer før den planlagte første tonehøjde. Parkering til biler er $ 8; overdimensionerede køretøjer, $ 16. Englene anbefaler, at billetholdere med parkeringskuponer anvender den ekspresede rute på Orangewood Avenue. Bus og overdimensioneret bilparkering ligger i nærheden af ​​busstangen Orangewood Avenue. Hvis du ikke ønsker at parkere, har Orange County Transportation Authority busforbindelse til stadion.

Billetter

Der er mange forskellige måder at købe billetter til et engle spil på Angel Stadium, herunder via holdets hjemmeside og StubHub. For dem der ønsker at købe billetter på spilledagen, bør de prøve hjemmepladeporten. Det er også her fans, der har købt deres billetter på forhånd, kan hente dem op via vinduet Will Call, ifølge holdets officielle hjemmeside. Hvis fans forlader parken og skal genindtaste, skal de få et håndstempel på hjemmepladeporten, foruden at have deres billetstub.

Medier

Fans kan bringe radioer og fjernsyn ind på stadion, så længe de ikke interfererer med fansen omkring dem. Derudover kan fans bruge kameraer og personlige håndholdte videokameraer på stadion. Spilhandlinger kan dog ikke registreres, ifølge holdets officielle hjemmeside. Derudover er kameraer med linser længere end 4 tommer og kameraunderstøttende pods forbudt.

autografer

Fans, der søger autografer før spillet, kan gøre det langs rækværket af sektioner 101 til 103 og 133 til 135 i op til 40 minutter før starten af ​​spillet eller indtil slutningen af ​​batting-øvelsen, alt efter hvad der sker først, ifølge holdets officielle hjemmeside. Gården har to store madbaner.

Omkring stadion

Angel Stadium har tre pengeautomater, hvoraf to er på hovedkonkurrencen i sektion 110 og 126. Stadionet har 17 forskellige typer indrømmelser, herunder tre klubber, der har begrænset adgang. Ud over centrumfeltvæggen har englene Outfield Extravaganza, der er bygget til at modellere California-kystlinjen og har vandtåger, pyroteknikker og fyrværkeri for at fejre store spiller på banen. Fans bør ikke komme ind i denne del af ballparken, ifølge holdets officielle hjemmeside. Børn kan deltage i Pepsi Perfect Game Pavilion, som ligger på konkurren.

Del:
Kommentarer