Andre anvendelser til Fixodent

Andre anvendelser til Fixodent

Fixodent er et varemærke for et klæbemiddelklæbemiddel. Procter og Gamble lancerede første gang dette produkt i USA i 1995. Produktets vandtætte kvalitet kombineret med dens styrke og midlertidige karakter gør den velegnet til mange formål rundt om i hjemmet end blot at holde tandproteser på plads.

kroner

Brug Fixodent som et midlertidigt fikseringsmiddel til løse eller brudte kroner, det vil også være nemt for tandlægen at fjerne, når du arbejder på tand.

Guldfisk SkĂĄle

Fixodents vandtætte kvalitet betyder, at du kan bruge den til at holde ting som planter og kulisser på plads i en guldfiskskål eller akvarium.

Kina

Lim brudte porslin ornamenter sammen med Fixodent, sĂĄ du kun hĂĄndterer dem minimalt eller returnerer dem til en hylde eller et displayrum.

Beskyttelse

Brug Fixodent c til at holde emner på plads og beskytte dem mod skader fra jordskælv, kæledyr eller hænderne på små børn på samme måde som bivoks eller kittesprodukter. Det kan også vise sig nyttigt til sikring af genstande i flytende køretøjer som RV'er.

Dekorationer

Hold ferie eller fest dekorationer på plads med en lille dab Fixodent i stedet for pushpins, tacks, hæfteklammer eller tape. Du kan også bruge det som et sikkert alternativ til limning til børnenes håndværksprojekter.

Tog

Model tog entusiaster kan bruge Fixodent til at lim de små naturskønne dekorationer på deres spor layouter.

Sko

Udskiftning sko indlægssål vil holde fast på plads med et lille stykke Fixodent i skoen.

Filler

Når du udsmykker et værelse, kan du bruge Fixodent til at fylde små revner, nicks eller bor huller i en mur før maling.

nøgler

Brug Fixodent til at vedhæfte en ekstra husnøgle til bagsiden af ​​et vandrør eller anden hemmelig placering uden for dit hjem.

Greb

Gnid en lille mængde for Fixodent over dine hænder, før du prøver at åbne en krukke eller tælle penge. Den klæbrige natur af stoffet vil hjælpe dig med at få et bedre greb.

Del:
Kommentarer