Allergiske reaktioner pĂĄ lysol desinfektionsspray

Allergiske reaktioner pĂĄ lysol desinfektionsspray

Selvom Lysol desinfektionssprøjte normalt bruges til at kontrollere bakterier i hjemmet og skabe et sundt miljø, kan det have nogle negative virkninger for dem med allergi over for rengøringsløsninger eller blegemiddelprodukter. Kemikalier fundet i desinfektionsspray kan udløse allergier hos dem, der er følsomme over for rengøringsprodukter.

nysen

Hvis du oplever en usædvanlig mængde nysen efter sprøjtning af Lysol, kan du have en allergi over for et eller flere af de kemikalier, der anvendes i sprayen.

Kløende øjne

Kemiske følsomheder kan også forårsage kløende eller vandrende øjne. Dette gælder især med desinfektionssprøjter, da de ofte sprøjtes i luften i stedet for på overflader.

Hives

Et andet almindeligt allergi symptom er elveblest. Når nogle mennesker udsættes for kemiske allergener, vil deres hud bryde ud i røde humle eller elveblader. Disse nældefejl kan eller måske ikke kløe.

Vanskeligheder Åndedræt

Åndedrætsbesvær er et tegn på, at du måske har inhaleret noget, som du er allergisk over for. Hvis Lysol Desinfektionsspray er sprøjtet ind i luften omkring dig, og du opdager, at du har svært ved at trække vejret normalt, kan du have et kemisk allergi problem.

Del:
Kommentarer