Alkohol og cephalexin

Alkohol og cephalexin

Cephalexin er et antibiotikum. Det betyder, at det er et stof, der dræber eller i det mindste bremser væksten af ​​bakterier. Bakterier kan forårsage infektioner, så antibiotika er ordineret til bakterielle infektioner. De tilhører klassen af ​​lægemidler kaldet antimikrobielle stoffer. Dette er en større gruppe af medicin, der omfatter antivirale, anti-svampe og anti-parasitiske lægemidler. Læger opfordrer ofte folk til at undgå at forbruge alkohol, mens de er på antibiotika eller antimikrobielle stoffer.

Myte

Ifølge Steady Healths hjemmeside er det en myte at blande ethvert antibiotikum med alkohol kan være meget destruktivt. De antyder, at kun få antibiotika er farlige, når de kombineres med alkohol, og cephalexin er ikke en af ​​dem. Men selv stabil sundhed indrømmer, at indtagelse af alkohol, mens cephalexin kan øge stoffets udskillelseshastighed eller sænke den hastighed, hvormed lægemiddel nedbrydes. Dette kan øge sandsynligheden for, at en person oplever negative bivirkninger, der nogle gange er forbundet med cephalexin.

Antibiotika at undgĂĄ, nĂĄr man drikker

Selvom cephalexin måske ikke er farligt, når det blandes med alkohol, er det værd at bemærke, at der er antibiotika, der ikke bør anvendes sammen med alkoholforbrug. Disse omfatter metronidazol, tinidazol, furazolidon, griseofulvin og quinacrin. Disse kan forårsage hjerteproblemer og vejrtrækningsbesvær i kombination med alkohol.

Mulige virkninger

Selvom de fleste mennesker kan forbruge alkohol, mens de tager cephalexin, kan der hos nogle mennesker være bivirkninger. Disse omfatter rødme, kvalme, opkastning og kramper i maven. Nogle mere alvorlige virkninger kan være kramper, svær hovedpine og hurtig hjertefrekvens. Ifølge Mayo Clinic's James M. Steckleberg, M.D, kan disse problemer opstå, når man tager cephalexin alene eller når man drikker alkohol. Når du kombinerer de to, kan risikoen og intensiteten af ​​disse negative virkninger stige.

Alkohol og inddrivelse fra sygdomme

Hvis nogen tager cephalexin, er det fordi hun har en infektion. Alkoholforbrug kan reducere en persons energi og forsinke, hvor hurtigt hun vender tilbage fra sygdommen. Derfor, selvom hun er i stand til at kombinere alkohol og cephalexin uden nogen negative virkninger, er det bedst, at hun undgĂĄr alkohol, indtil hendes sundhed forbedres.

Advarsel

Hvis en person er en kronisk alkoholmisbruger eller binge-drikker, kan han få leverændringer. Leveren kan metabolisere stoffer forskelligt på grund af dette. I dette tilfælde kan han have brug for en højere dosis cephalexin for at opnå det samme behandlingsresultat som en, der ikke misbruger alkohol. Det er også vigtigt at huske at nogle kolde medicin indeholder alkohol. Tjek etiketten og undgå disse produkter, hvis du er bekymret for interaktioner med cephalexin.

Del:
Kommentarer