Alabama lov til at køre en golfbil på gaderne

Alabama lov til at køre en golfbil på gaderne

Selvom delstaten Alabama ikke tillader golfvogne, som du finder på et kursus at operere på offentlige veje, giver det mulighed for, at lavhastighedskøretøjer skal registreres til gadebrug.

Lav hastighed køretøjer

Ifølge Robyn Litchfield, informationsspecialist hos Alabama Department of Public Safety, kan lavhastighedskøretøjer (LSV'er) køres på offentlige veje, hvis de overholder de føderale og statslige regler for sikkerhed og emissioner samt at angive tyverisikringsbestemmelser.

En betydelig opgradering fra golfkurven

Staten Alabama kræver, at en LSV har et 17-cifret Vehicle Identification Number (VIN), ligesom du finder i nogen bil, og at LSV har en Fabrikant oprindelseserklæring. Oprindelseserklæringen skal attestere, at LSV overholder statens sikkerhedsforskrifter eller med afsnit 49 i kodeksen for føderale forskrifter. Blandt kravene til LSV'er skal licenseres til gadebrug, de skal have godkendt forrude, sikkerhedsseler, spejle, firehjulsbremser, forlygter, baglygter og retningssignaler.

Quacks Som en and, men er ikke en

Terry Benbow, fra Monroeville Golf Cart og Trailer Sales, i Monroeville, siger, at i Alabama sammenligner gade-lovlige LSV'er til golfvogne som at sammenligne appelsiner med tangeriner. "Juridiske LSV'er ligner golfvogne og har karakteristika for golfvogne - du kan endda tage dem på banen - men det er her ligheden slutter." Ifølge Mr. Benbow er LSV'erne i Alabama uafbrudt elektriske.

Del:
Kommentarer