Air Walker Vs. Cross Trainer

Air Walker Vs. Cross Trainer

Luftgangere og elliptiske krydsundervisere giver både øvre og nedre kroppsøvelser og minimerer stress på leddene. Sammenlignet med elliptiske cross trainers har luftrangerne tendens til at være billigere og producerer ikke så intens en træning. De er heller ikke så holdbare og kan have kortere garantier.

Funktioner

En air walker er et let og billigt træningsudstyr. En model, Weslo, foldes væk og kan nemt opbevares, når den ikke er i brug. Ifølge Elliptical-trainer-reviews, "Den store forskel mellem træningsflyvende og elliptiske er bevægelsesvejen. Træningsflyvende bevæger sig i en bue, mens ellipse flytter i ellipse, som ligner den naturlige bevægelse." Både luftvandrere og elliptiske krydsbaner arbejder både i øvre og nedre krop samtidigt, men ifølge Elliptical-trainer-reviews giver elliptiske krydsundervisning dig en mere intens træning.

Pris

Ifølge køberens vejledning på Ellipticalhome bør du ikke engang overveje at købe en lav-end elliptisk cross-træningsmaskine (en der koster mindre end $ 1.000) på grund af kvalitetsproblemer, især hvis du vejer mere end 155 pund. Vejledningen anbefaler tyve løbende elliptiske med bagdrev, elektromagnetisk modstandsmekanisme, 16-19 tommer stridlængde og en stabil base. Vejledningen anbefaler også at købe en udvidet garanti, hvis en er tilgængelig. I modsætning hertil kostede de relativt billige lukkere på Elliptical-trainer-reviews $ 130 - $ 200 plus fragt.

Holdbarhed

En kort garanti på 90 dage eller derunder kan være et tegn på, at udstyr ikke forventes af producenten for at være meget holdbart. Desværre havde begge lukkere på Elliptical-trainer-reviews kun 90 dages garantier, men der blev også udvidet garantier for flere penge.

I modsætning hertil kan en elliptisk cross trainer ($ 1.000 - $ 2.000) have en livstidsgaranti på rammen og op til 5 år for dele, ifølge AllEllipticals.

Air Walker's historie

Den første air walker blev opfundet i 1989 af Bill Dalebout, en industriel designer på Pro Form. Hr. Dalebout udtalte, at hovedformålet med opfindelsen var at frembringe null virkning på leddene, hvilket kan blive negativt påvirket af hyppig udendørs vandreture. Air walker var designet til at replikere en walker's naturlige stride, herunder arm bevægelser, selv om den del af enheden kunne være deaktiveret. Prisen er kommet ned - luftvandrere retailed for $ 350 i 1989.

History of the Elliptical Cross Trainer

En ingeniør hos Precor USA opfandt den banebrydende Elliptical Fitness Crosstræner i 1995, som efterligner fodens naturlige bevægelse under løb. Tilsyneladende var ingeniørens datter genoprettet fra en fodskade, men ville stadig føle sig som om hun rent faktisk kørte, og hendes tilstand gav opfindelsens inspiration. Precor dominerer stadig markedet for elliptiske crosstræner, da det ejer mange patenter for teknologien. Ellipsetræner er passende for brugere på mange fitnessniveauer og minimerer fælles stress.

Del:
Kommentarer