Afhjælpning til hoste og sinusafløb

Afhjælpning til hoste og sinusafløb

Hoste- og sinusdræning forekommer ofte samtidigt, og et symptom er ofte årsagen til den anden. Når slim dropper fra bihulerne ind i halsen, kaldes det efter næsedråber. Denne dryp kan irritere halsens foring og kan forårsage hoste. Retsmidler eksisterer for begge symptomer, og nogle gange rydder op i dræningen er nok til at stoppe hosten også.

Standsning af årsagen

Brug antihistaminer og decongestants til at stoppe sinusdræning, ifølge Mayo Clinic. Kombinationen af ​​disse to typer af lægemidler er en standardbehandling for post-nasal dryp og allergi symptomer. Antihistaminer har en beroligende kvalitet, der sandsynligvis stopper hoste også. Få en recept på antibiotika, hvis bakterieinfektion er dræningens kilde. I nogle tilfælde kan gastro esophageal reflux disease (GERD) forårsage sinusdræning, når indholdet i maven strømmer op i halsen og ind i bihulerne om natten, når personen sover. Næste morgen vil bihulerne dræne væsken tilbage i halsen og forårsage mere søvning og irritation. Ifølge ENTNet.org skal du løfte hovedet seks til otte inches om natten, når du går i seng og forsøger ikke at spise eller drikke noget inden for tre eller fire timers sengetid.

Naturlig Remedy

En effektiv metode til at stoppe sinusdræning er at rydde hele slim og tørre bihulerne ved hjælp af saltvandsspyling og en neti-krukke eller næsedrikker. Lav en opløsning med otte ounce varmt vand og en kvarts tsk ikke-iodiseret salt. Rør blandingen op for at opløse saltet. Hvis du har en neti pot, skal du fylde den med saltvandsløsningen. Tilt hovedet til siden og hak i din hage. Indsæt tømmerpudens tud i dit øvre næsebor og begynde at hælde væsken ind. Træk vejret gennem munden i stedet for at holde vejret og lad opløsningen løbe ind i dine bihuler og trække ud i det nedre næsebor ifølge Internatural-Alternative-Health. Gentag processen på den anden side for grundig kunstvanding. Hvis du ikke har en netpotte, kan du indsætte vandet i næseborene ved hjælp af en dropper eller næsespray.

Hold slim tynd

Mens du venter på, at din medicin skal tage fat og give dig lettelse fra din sinusdræning og hoste, skal du sørge for at du holder slimet tyndt. Tykkere slim kan tilstoppe halsen og forårsage mere irriterende hostepisoder. Drik masser af vand for at sikre, at dræningen er så tynd og flydende som muligt. Selvom det ikke vil stoppe hosten nødvendigvis, vil det gøre det lettere at fjerne bihuler ved at blæse næsen, og det vil holde hosterne fra at tvinge ud tykt slim, som du skal spytte konstant ud. Hertil kommer, at ordentlig hydrering altid er gavnlig for kroppen, ifølge Home-Remedies-For-You.

Del:
Kommentarer