Afføring Softener Fordele og ulemper

Afføring Softener Fordele og ulemper

Afføring blødgøringsmidler kan være en stor hjælp i lindring af forstoppelse og andre tarmobservationsforhold. Hvis det anvendes korrekt, udgør afføring blødgørere ingen reel trussel mod dem, der tager dem. Men der er en pro og con side at tage afføring blødgørere. Fordelene opvejer sædvanligvis ulemperne. Lær de grundlæggende fordele og ulemper ved at tage afføring blødgørere.

Afføring Blødgørere

Afføring blødgørere hjælper med at lette smerten ved forstoppelse, tørre afføring og belastning. En afføring blødgøringsmiddel kan være nødvendigt, hvis følgende betingelser er til stede. Hvis der er mindre end tre afføring i ugen, kan et afføring blødgøringsmiddel hjælpe. Et abrupt fald i tarmbevægelser kan være et tegn på, at der er behov for afføring af blødgøringsmiddel. Følelser af opblødning, hårde afføring og maven, som stadig føler sig fulde efter en afføring, kan også indikere, at der er behov for afføring blødgøringsmiddel.

Fælles brandnavne af afføringsblødgøringsmidler omfatter Citrucel, Colace Stool Softener, Correctol, Fiber Choice Chewable og Metamucil. Disse mærker tager normalt omkring 12 timer til tre dage til arbejde.

Hjælpeforstoppelse

Forstoppelse kan komme og gå eller være en kronisk tilstand. Forstoppelse kan som regel styres af en ændring i kost. Forstoppelse er resultatet af lavfedt kost, ikke udøver eller ikke tager i nok vand. At udløse en afføring, når trang er til stede, kan også fremkalde forstoppelse. Af disse årsager vil et egnet afføring blødgøringsmiddel være gavnligt. Afføringsblødgørere løsner tarmen ved at give fugt til det. Dette giver en lettere passage.

Kommer i mange former

Afføringsblødgørere kommer i pille, tygget og flydende form. Dette er en værdifuld "pro" til afføring blødgørere, fordi de, der har brug for afføring blødgørere har en række forskellige former at vælge imellem.

Sikkerhed først

En anden pro til afføring blødgørere er sikkerhedsniveauet for børn, ældre og gravide kvinder. Børn kan have brug for afføring blødgørere fra at holde tarmbevægelser i. Ældre kan have problemer med regelmæssige afføring på grund af deres alder og kost. Afføringsblødgøringsmidler er en sikker måde for de ældre at få afføring. Graviditet bringer normalt på forstoppelse, så afføring blødgørere er gavnlige for gravide kvinder.

Afføring blødgørere er også et godt middel til at hjælpe med smerten fra analfeber eller hæmorider. Tillad igen, hvor som helst fra to til tre dage for et afføring blødgøringsmiddel til at arbejde. Brug ikke afføring blødgørere til at lindre forstoppelse.

Nu de dĂĄrlige nyheder

Selvom afføring blødgørere generelt er sikre, kan der være en vis interaktion, når de tages med over-the-counter (OTC) medicin. Brug ikke afføringsblødgøringsmidler med mineralolie eller andre smøremiddelafføringsmidler. Tal med din læge, hvis du tager andre OTC-lægemidler for at se, om der kan være en mulig skadelig interaktion.

Afføringsblødgøringsmidler kan også forårsage mere almindelige ubehag som kvalme, kramper og opkastning. Der kan også være en afføring blødgører afhængighed, hvor afføring ikke vil ske naturligt.

Toksicitet

Afføringsblødgørere bliver giftige og øger absorptionen af ​​interne smøremiddelafføringsmidler. Hvis dette toksin bliver absorberet i kroppen, vil betændelse i leveren blive til stede. Der vil også være betændelse i milt og lymfeknuder. Det er vigtigt at rådføre sig med en læge om disse forhold, hvis du tager et smøremiddel afføringsmiddel og inden du starter et afføringsblødgøringsmiddel.

Del:
Kommentarer