Abdominal øvelser til bunden af ​​maven under taljen

Abdominal øvelser til bunden af ​​maven under taljen

Ligegyldigt hvor meget arbejde du lægger ind i dine ab muskler, kan det virke som om det pooch i bunden af ​​din mave altid forbliver. Tilføj et par øvelser, der retter sig mod underbukserne for at hjælpe dig med at slippe af med den pose. Men du skal have regelmæssig kardio øvelse sammen med maveøvelser for at se resultater.

Leg Raise

Læg på ryggen med dine fødder sammen og udvidet og arme presset tæt på din krop med dine palmer med forsiden nedad. Løft dine fødder ca. 6 inches væk fra gulvet; Hold stillingen i et minut. Gøre tre sæt.

Fifer Saks

Læg på ryggen med en fod spids mod loftet og en fod rejst ca. 12 inches væk fra gulvet, så dine ben danner bogstavet L. Hold denne position i tre til fem sekunder, inden du skifter. Gør tre sæt med 10 for begyndere. Hvis du finder fifer saks for at beskatte, prøv en variation af øvelsen ved at gøre fladder spark. Start ud ved at lægge fladt på ryggen. Placer dine arme ved din side. Løft dine fødder ca. 12 inches ud af gulvet, og saks spark et ben efter den anden. Gør tre sæt på 30 for begyndere.

Pulse Ups

Læg på ryggen med begge fødder peget mod loftet, og dine hænder enten under din hale eller palmer vender ned på gulvet. Løft langsomt dine hofter ud af gulvet; Hold i tre sekunder, før du vender tilbage til startposition. Gøre tre sæt på 20 for begyndere.

Siddende Ab Crunch

Find en robust stol eller bænk til at sidde på. Placer dig selv på kanten af ​​bænken eller stolen; Forlæng dine fødder udad, så de er ca. 12 inches væk fra gulvet. Træk langsomt dine knæ op til brystet, hold stillingen i ca. to sekunder og vend tilbage til startpositionen. Gentag denne bevægelse. Gør tre sæt med 12 for begyndere.

Vinduesviskere

Find noget robust som en stol eller sofa at holde. Lig på ryggen med dine ben forlænget og dine arme rejst over hovedet, så dine arme rører gulvet og tag fat i det robuste objekt med dine hænder. Hold dine ben sammen; hæve dem, indtil bunden af ​​dine fødder står over for loftet. Sænk langsomt dine fødder, indtil de er ca. 12 inches væk fra gulvet. Gentag denne bevægelse. Du kan også sænke dine ben i en diagonal bevægelse. Gør tre sæt med 12 for begyndere.

Hip Rock 'n' Raise

Læg på ryggen med dine palmer ned, knæ bøjede og sålene på dine fødder rører så dine ben danner form af en diamant. Holde diamantformen, hæv langsomt dine fødder, så de peger mod loftet. Løft derefter dine hofter og hold håndfladerne nedad på gulvet. Hold denne position i et til to sekunder, og gentag bevægelsen. Gør tre sæt med 12 for begyndere.

Del:
Kommentarer