AB Rocket Assembly Instruktioner

AB Rocket Assembly Instruktioner

Ab Rocket er et hjemmemølleapparat, der er designet til at gøre dig i stand til at gøre abdominal crunches uden nakke og rygsmerter. Udøverens ryg- og nakkestøtter holder din torso og hoved på plads, så du kan få et større udvalg af bevægelser og gøre mere intense crunches med mindre ubehag. Ab Rocket tilbyder også tre niveauer af modstand for at udfordre dine abdominale muskler. Maskinen kan let monteres med en Phillips skruetrækker og kan hurtigt foldes ned, så den opbevares fladt.

montage

Trin 1

Indsæt den polstret rygstøtte mellem de to laveste metalstænger. Læg åbningerne op og indsæt skruerne med en Phillips skruetrækker. Flyt til de næste huller og installer en anden rygstøtte. Gentag med alle fire bagstøtter.

Trin 2

Løsn knapperne på beslagene på hovedstøtten og skub konsollerne på de to metalstænger. Juster støtten til dit hoved, så det er behageligt, når du sidder i Ab Rocket. Stram beslagene, så hovedstøtten ikke bevæger sig.

Trin 3

Fastgør modstandsfjedrene over metalboltene på begge sider af vippen. De blå fjedre er den laveste modstand. De røde fjedre tilbyder medium modstand, og de sorte bånd har den højeste modstand. Fastgør fjedrene ved at sætte skruen og dreje den med uret. Sørg for, at den er helt spændt.

Trin 4

Træk støttebeslaget ud under sædet. Dette giver dig ekstra støtte, når du bruger Ab Rocket.

Trin 5

Sæt grebhåndtagene på begge sider af sædet. Tryk i fjederstiften på hvert håndtag og skub det ind i bunden.

Opbevaring

Trin 1

Fjern begge skruetoppe ved at dreje dem mod uret. Læg den nederste skruetop fastgjort.

Trin 2

Tag modstandsfjedrene af og læg dem på et sikkert sted. Udskift skruetopperne.

Trin 3

Tag den polstret rygstøtte ned. Læg det fladt

Trin 4

Skub støttebeslaget tilbage under sædet.

Trin 5

Fold håndtagene ned ved at trykke på og holde fjederstiften, mens du drejer håndtagene, så de foldes ned.

Del:
Kommentarer