8-Ball Pool Spil

8-Ball Pool Spil

Otte-ball er et af de mest kendte billardspil, men hvis du ikke ejer et poolbord eller bor i nærheden af ​​en poolhal, er dine muligheder begrænset til at spille spillet personligt. Heldigvis er der masser af variationer og muligheder for dig at spille, herunder videospil, mini versioner af spillet og endda en pinball tilpasning af 8-Ball.

Wii Play

Genskab ægte pool stick handlinger med fjernbetjeningen i "Wii Play." Billard er blot en af ​​mange muligheder i spillet, men den indeholder klassiske 8-Ball og realistiske kontroller. Spillere bruger deres eget Mii karakter til at skyde rundt om bordet og slå bank skud, multi-bolde og kraftige pauser. Grafikken er gennemsnitlig, men spillet er et af de bedste, som Wii har at tilbyde.

Tabletop Pool

Skift din spisebord til en provisorisk poolhal med bordpladsbassin. Bordpladens pool er i en stor størrelse en mini-version af 8-Ball. Pulje cues er lidt tykkere og længere end en gennemsnitlig blyant og kuglerne er lidt større end marmor. De fleste legetøjstabeller bruger ægte filt og tilføjes i små decals for virkelig at replikere en rigtig bordoplevelse.

Online Pool

Kedsomhed online kan blive til sjov i Yahoo! Pool. Webstedet er konstant hosting snesevis af forskellige poolværelser, der spænder fra flere vanskeligheder og turneringer. Websites som Eliters og Myleagues værtsturneringer til kontanter, hvis du får rigtig gode og onlinebeskeder, hjælper dig med at få præcise skud.

Pool Paradise

PlayStation 2-ejere kan komme ind i en virtuel verden af ​​8-Ball-pool i "Paradise Pool". Spillerne starter fra bunden i den lange karriere-tilstand, hvor de opbygger for at åbne nye poolhaller og flere tilbehør som signaler, bolde og borde. Spillet gør at spille pool så realistisk som muligt med virkelige lydeffekter, fysik og borddetaljer.

Otte Ball Deluxe

Denne retro pinball-maskine blander både populære formater. En faktisk kølekugle sidder midt i maskinen, og når bolden sendes rundt om forhindringer, forsøger spillerne at bankere skud mod køkkuglen for at vinde et 8-Ball-spil. Stadig fundet i nogle arkader, kan dette spil være den mest udfordrende version af 8-Ball pool, fordi det kan tage timer at besejre.

Del:
Kommentarer