5K Run Goodie Bag Ideas

5K Run Goodie Bag Ideas

Korte træningstider, støttende atmosfærer og spredning af begivenheder har gjort 5K kørslen ganske populær. Selvom runner er generelt kommet til kammeratskabet og udfordringen, at modtage en goodie taske i slutningen af ​​deres løb er en stor bonus. Uanset om det er en velgørenhedsorganisation eller en sponsoreret begivenhed, kan dine goodieposer fyldes med mindeværdier og godbidder, der efterlader løbernes følelse, ikke kun opnået, men værdsat.

Funktioner

Race goodie tasker er givet til hver deltager af en 5K løb eller løb / walk ved registrering. Posene giver sædvanligvis værdifuld raceinformation, sponsor anerkendelse og begivenhedsspecifikke giveaways. Men det er bare hvor du starter. Forhøje dine lokale købmænd til at levere godbidder eller kuponer til dine goodie tasker. Det reklamerer for dem og behageligt for dine løbere.

Mindesmærker

Sponsede 5K goodie tasker indeholder typisk et mindesmærke tøj fra arrangementet, som f.eks. En T-shirt, et par shorts eller en hat. Nogle racer bliver mere kreative med deres giveaways, der tilbyder ting som sved-wicking sokker, håndklæder, armbånd eller trækasker. Sponsorlogoer kan placeres på emnerne.

Ernæringstilskud

Goodie tasker giver løbere mulighed for at prøve elektrolyt kosttilskud og udholdenhed boostere, som de normalt ikke køb. Flaskevand eller sportsdrikkeblandinger er også passende.

Litteratur

Litteratur fra event sponsorer kan indarbejdes, som kan en flier med næste års arrangement oplysninger. Kuponer til lokale løbende eller atletiske udstyrsbutikker er godt modtaget. Et kursuskort, indlæsningsindkaldelser og oplysninger om post-race-arrangementer bør også medtages.

Del:
Kommentarer