3 dages protein shake diets

3 dages protein shake diets

En tre dages protein shake kost består af drikker fire protein shakes om dagen uden faste fødevarer i en periode på tre dage. Dette er beregnet til at rense dit system, før du gradvist lægger mad til din langsigtede high-protein diætplan. De mest sunde protein shakes er lavt sukkerindhold og består af valleprotein og fedtfattig sojamelk. Ud over at begrænse fast fødeindtag er det vigtigt at gå i et hurtigt tempo i mindst 30 minutter hver dag, drik mindst 64 ounce vand dagligt og supplere kosten med et daglig multivitamin. Efter de første tre dage forbliver det på væskeprinserne til morgenmad og to daglige snacks, og der tilsættes to måltider magert kød og grøntsager.

Grundlæggende Shake Opskrift

Den dårlige ting om butikkøbte protein shakes er, at de fleste af dem er meget højt i sukker. Du vil undgå disse. Den nemmeste højprotein, lavkarbohydrat shake kan laves hjemme med fedtfattig sojamelk og valleproteinpulver. Den grundlæggende opskrift omfatter: 2 koger valleproteinpulver 8 ounces mælkefedt, helst usødet soja 3 pakker Splenda (valgfri) 3 isterninger

Bland ingredienserne i en fødevareprocessor eller blender indtil den er godt blandet og server.

Mellemliggende fase

Efter de første tre dage forbliver det på væskeproteinerne til morgenmad og mellemmåltidsmad. Frokost og aftensmad består af magert kød, såsom bagt kyllingebryst eller fisk og to ikke-stivelsesholdige grøntsager, såsom grønne bønner eller broccoli. Du kan også tilføje lidt variation til dine protein shakes. Sort er let ved at købe smagede vallepulver som chokolade, vanille eller jordbær. Friske frugter som bananer eller jordbær kan også tilføjes til blandingen. Fortsæt med at drikke 64 ounce vand hver dag, gå i 30 minutter og tage et daglig multivitamin. Begræns dit kalorieindtag til 1300 kalorier for denne fase af kosten.

Vedligeholdelse

Efter to uger af kosten forbliver på shakes til morgenmad og snacks med to faste måltider hver dag. Udskift en af ​​dine grøntsager med en stivelsesholdig grøntsag til frokost og aftensmad for en ekstra sort. Eksempler på stivelsesholdige grøntsager er majs, søde kartofler, squash og grønne ærter.

Fordele

Protein shake kostvaner er sikre for sunde og fit dieters for tre dages varighed. Proteinskakningen indeholder typisk 20 gram protein med meget lidt kulhydrater eller fedtstoffer og ca. 200 kalorier, der er blandet med skummetmælk. Du føler dig fyldt med et meget højt proteinindhold med en lavere kalorieindtagelse end hvis du havde spist en normal morgenmad eller frokost.

Advarsel

Fortsæt ikke væsken fastende over tre dage for at undgå risikoen for sundhedsmæssige problemer. Hvis der følges langsigtet, kan flydende diæt forårsage kramper, kvalme, underernæring, sult og dental komplikationer. Dieters genvinder ofte den vægt, der gik tabt, når de vendte tilbage til deres gamle spisevaner.

Del:
Kommentarer