3-dages kost til hjerteoperation

3-dages kost til hjerteoperation

Den tre-dages kost planen daterer til 1985 og lover et hurtigt vægttab på op til 10 pund på bare tre dage. Planen blev rygter om at være designet til at forberede hjertepatienter til hjerteoperation. Det er også blevet tilskrevet American Heart Association. Det er dog svært at forestille sig nu, at enhver seriøs læge vil anbefale at miste så meget vægt så hurtigt.

Fakta, der omgiver kosten

Kosten består i at spise kun 1.000 kalorier om dagen, og diæteren skal spise tunfisk i hele varigheden af ​​kosten. Kosten omfatter is, hotdogs og ost. Det er ikke beregnet til langtids vægttab, men kun til kortvarig brug. Mange sundhedspersonale anser i dag denne diæt for at være en fad. Det er ikke rigtig betragtet som en sund kost diæt plan, som andre diæt planer nogle gange er beskrevet. Ifølge Kathleen M. Zelman, MPH, RD, LD, foruden fedttab, lover kosten at rense dieterens system og lavere kolesterol.

Hvordan du skal spise

Et af hovedpunkterne i den tre-dages kostplan er at spise meget specifikke fødevarer. Dele er også meget specifikke. Dieters advares for at undgå overspisning. Uden at følge kosten nøjagtigt, er dieters fortalt, et 10 pund vægttab kan ikke opnås. Undereating også skal undgås. Ingen specifikke øvelser anbefales med den tre-dages kostplan.

Hvordan virker dietten?

Tricket til kost er den valgte kombination af fødevarer samt præcise proportioner. Dieters skal drikke hver dag også fire kopper ikke-kaloriske drikkevarer eller vand. Planen skaber tilsyneladende en unik metabolisk reaktion, som øger fedtforbrændingen. Dietten kan gentages, hvis den veksles med fire til fem dage uaffineret "normal" spisning. Formålet med at skifte frem og tilbage mellem kost og normal spisning er at holde diætets metabolisme aftagende. Det holder også dieterens krop fra at indtaste det, der kaldes "sultens tilstand".

Ifølge Cindy Moore, Cleveland Clinic's direktør for ernæringsterapi, deltager i en diæt, der kun indeholder 1.000 kalorier eller færre om dagen, er ikke en god ide. Når dieter vender tilbage til normal spisning, bemærkede Moore, vil han sandsynligvis få endnu mere vægt, end han havde tabt, muligvis hurtigere.

Del:
Kommentarer