10 øvelser til drenge over 40 år

10 øvelser til drenge over 40 år

Vigtigheden af ​​at udøve, når mænd nærmer sig middelalderen, er afgørende. Ifølge Harvard Men's Health Watch vil et træningsprogram, der kombinerer modstandsøvelser, fleksibilitets træning og balanceøvelser ikke kun fremme sund vægt, men beskytte mod højt blodtryk og højt kolesteroltal. Der er en håndfuld øvelser, som mænd i deres 40'erne kan gøre regelmæssigt som en del af en sund kost og motion regime.

Husk, motion er kun en komponent til et godt helbred. Du kan også lide 10 bedste mad at spise for at tabe sig, 6 bedtime snacks, der hjælper dig med at forbrænde fedt og sove godt, også! Og topprobiotiske fødevarer til at spise for optimal sundhed.

Forsøgt, sandt og traditionelt

Sit-ups er gode i enhver alder for at arbejde mod en trim og passe i maven. Nogle kan finde det nemmere at glide deres fødder under en sofa for at udføre denne øvelse. Sæt dig op med din nakke og hage afslappet, så hovedet ikke rører gulvet mellem hver gentagelse. En anden variant er sidetilpasninger, hvor du vil bringe hver albue til den modsatte side hver gang kroppen rejser sig for at udføre øvelsen.

Hæve linjen

Chin-ups involverer at hoppe i op-stilling på en bar, efterfulgt af at lade din krop ned langsomt med maksimal kontrol. Træk langsomt din krop op og ned med armens styrke. Denne øvelse skal startes langsomt og kan gradvist opbygges som dine arme bliver stærkere.

Styrke for alsidighed

En dødløft kan nemt træne hele kroppen. Husk altid at holde ryggen lige og knæ bøjede, når du henter barbell. Denne manøvre skal udføres med stor forsigtighed.

Jumping for Joy

Hoppetov er en fremragende cardio træning og kan gøres flere gange om ugen. Begynd med en kort 10-minutters hoppeturneringssession, stop efter behov. Hvis du er ny til hoppetov, tager det lidt tid at komme ind i rytmen. Efterhånden som din teknik bliver mere raffineret, øg længden af ​​dit hoppetræs træning. Prøv at hoppe reb 30 minutter om dagen, i 10-minutters intervaller.

Crunch Time

Crunch øvelser begynder med kroppen i den traditionelle sit-up position, bringer knæene på samme tid med resten af ​​kroppen. Forsøg at opretholde kontrol af ryg og nakke med væske, målbevidst bevægelse af ben og ryg. I en lodret knap skal benene hæves 90 grader til din krop. Dine ben bør holdes der, da crunches udføres.

Udfører et lunge

Stå med fødder fra hinanden, skridt frem 2 fod med højre fod. Hold ryggen lige, hæv den venstre fod lidt væk fra jorden. Lunge fremad og hold i fem sekunder. Gentag med venstre fod.

Sjov med fleksibilitet

Fleksibilitetsøvelser som yoga kan hjælpe med at forhindre skader, når du bliver gammel og hjælper med at holde din krop fleksibel. Mountain pose kan hjælpe med vejrtrækning. Stå med fødder lidt fra hinanden og hænder på dine sider, koncentrere dig om din vejrtrækning og holdning, mens du holder posen. Træet indebærer at sætte begge hænder i luften, mens balancerer en fod mod det modsatte lår. Og krigeren udgør en god til at strække sig. Tag en fod fremad næsten i en fremad lunge stilling, og hæv begge hænder over hovedet med palmer sammen.

Mave styrke

Til en abdominal løft hvile albuerne på en stabil, flad overflade. Lad dine ben hænge, ​​hvil hele din vægt på albuerne. Med knæ bøjet, bringe dem op mod brystet, og undgå at svinge kroppen.

Balance din verden

Balance al din vægt på en fod i 30 sekunder. Gentag med den anden fod. Øvelse af balanceøvelser flere gange om ugen hjælper led og knogler og kan hjælpe med til at forhindre skade.

Holde i Stride

Regelmæssig cardio og aerobic forbliver nogle af de bedste måder at udøve i enhver alder. Cardio kan være alt fra at jogge til at bruge en elliptisk maskine. Harvard Medical School anbefaler 30 minutters livlig gang hver dag for maksimal fordel.

Del:
Kommentarer